Rendelés menete
Társadalmi felelősségválalás
 

Rendelés menete

Minden megrendelés az utalás beérkezésekor veszi kezdetét. 

Fizetési módra csak banki utalás áll rendelkezésre, vagy utánvét, de hamarosan a Paypal fizetés is elérhető lesz.

Az Áruház menüpontban tudtok választani, hogy nyakörvet, pórázt vagy szettet szeretnétek vásárolni. A képek között tudjátok kiválasztani a számotokra legszimpatikusabb mintát.

Amint kiválasztottátok nyomjatok rá a "Hozzáadás a kosárhoz" opcióra, ezután jobb oldalon megjelenik a "Pénztár" gomb. A Neveteket és a szállítási adatokat itt tudjátok megadni.

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba tüntessétek fel, hogy melyik mintát szeretnétek választani, vagy ha nagyobb méretre lenne szükségetek arról is itt tudtok minket értesíteni.

Végezetül a "Számla megtekintése" fülre kattintva találjátok a számlaszámunkat. Amint az összeg megérkezett hozzánk jelezzük Neked és csomagod szállításra kerül.

Kérlek utaláskor a  közlemény rovatba írjátok be a megrendelővel megegyező nevet, másképpen nem tudjuk azonosítani a beérkező összeget.

Utalási adatok: 

Magnet Bank 

Blaskó András

16200209-17067340

Ha segítségre van szükséged keress minket bizalommal a "Kapcsolat" menüpont alatt.

Ha rendelkeztek kuponkóddal azt kérjük írjátok meg nekünk e-mailben!

Köszönjük rendelésed!

O dog design csapataTársadalmi felelősségvállalás

Támogass nyakörvvel!
Mielőtt kidobnád a régi, de még használható nyakörvet, hámot vagy pórázt, gondolj bele, hogy annak valahol valakik még nagy hasznát vehetik.
 
Az O dog design Támogass nyakörvvel! felhívásának célja, hogy összegyűjtse és eljuttassa a feleslegessé vált, de még használható kutyafelszereléseket menhelyekre, állatvédő szervezetekhez úgy, hogy közben a felajánló is jól jár.
Szinte minden állatvédő szervezet honlapján találunk olyan felhívás, melyben lehetséges tárgyi adományként a kutyafelszerelést említik meg. Rengeteg állat megfordul egy-egy alapítványnál, a legtöbbjük nyakörv nélkül kerül be, viszont nyakörvvel kerül ki, hisz gazdához csak azzal együtt tudják adni.
Segítsük őket, hisz a megspórolt pénzből annyival több állatot tudnak etetni, oltatni vagy akár ivartalaníttatni!

A támogatás menete:
1. A Facebook oldalunkon (www.facebook.com/odogdesign) minden hónapban előre kihirdetjük, hogy melyik szervezet kapja az abban a hónapban felajánlott és hozzánk postán eljuttatott használt vagy kiselejtezett nyakörveket, hámokat, pórázokat. Használt eszközöket ugyanolyan jól tudnak hasznosítani, mint az újakat, de kérjük, csak olyan felszerelést küldjetek, amely még használható állapotban van, csak ezt tudjuk beszámítani és továbbítani! 
Posta címünk: 2120 Dunakeszi, Dr. Legindi István utca 10.


2. Az adományért cserébe a felajánlónak az abban a hónapban leadott rendelésből 200 Ft-ot jóváírunk. Egy termék rendelésnél csak egy jóváírás lehetséges.


3. A hónap végén az összegyűjtött felszereléseket minden esetben személyesen vagy postai úton eljuttatjuk az előre kihirdetett szervezethez és erről tájékoztatást is adunk oldalunkon.


Szívesen fogadjuk és eljuttatjuk a felajánlásokat abban az esetben is ha támogatnád az adott szervezetet, de nem szeretnél vásárolni tőlünk abban a hónapban.


Amennyiben tudomásod van olyan szervezetről, alapítványról akiknek nagy szükségük lenne a támogatsára, küldd el nekünk az odogdesign@gmail.com e-mail címre 'Támogatás' címszóval és mi felvesszük a listánkra!

Kosár

A kosár üres.